Bericht versturen
aboutus

Bedrijfsprofiel

Is Intelligent de Technologieco. van Shenzhenglobabot, Ltd geëngageerd aan het onderzoek en de ontwikkeling, productie en verkoop van slimme huis schone robot en Stofzuiger geweest.

 

Globabot is een professionele fabrikant voor huishouden schoon toestel. Onze hoofdproducten zijn: plakt de robot stofzuiger, schonere, natte droge de vloerwasmachine van het robotvenster, stofzuiger en zonnepaneel schoonmakende robot enz.


Globabot wordt gevormd door een uitgebreid team van beroeps die over robotica en AI hartstochtelijk zijn.


voert ISO9001-beheersysteem uit en is geëngageerd om hoogte - schone robots van het kwaliteits de slimme huis aan een zeer concurrerende tarifering te verstrekken zonder de dienst te compromitteren.

 

onze producten voeren aan over de hele wereld, zoals Duitsland, het UK, de V.S., Canada, Frankrijk, Spanje, Zuid-Afrika, Midden-Oosten enz. uit, en wij hebben met vele grote beroemde bedrijven samengewerkt. onze producten zijn gediplomeerd door GS, Ce, CITIZENS BAND, RoHS, FCC.


Globabot is gebaseerd in China en dient de wereld!

 

Geschiedenis

Vijf jaren geleden, Intelligent de Technologieco. van Shenzhen Globabot, Ltd zijn een nieuw bedrijf, maar hun teams zijn allen van bekende bedrijven op het gebied van het schoonmaken van toestellen, met meer dan de ervaring van 10years R&D, die in Shenzhen wordt gevestigd. Dit is een basis van elektronische producten en slimme toestellen. De totstandbrenging van het nieuwe bedrijf brengt meer kansen en kansen voor het bedrijf te bloeien.
Het bedrijf wordt geplaatst voor gezonde en stabiele ontwikkeling, en zijn producten worden geplaatst voor venster schoonmakende robot, vacuüm schoonmakende robot en stofzuiger.


2019, heeft het bedrijf een stabiel R&D-team en verkoopteam, gevestigd en begonnen het intelligente water bespuiten en venster schoonmakende robot, stof verzamelende en vegende robot en vloerwasmachine, met verkoopprestaties van ongeveer de V.S. te ontwikkelen $5 miljoen.


2020 is een opwindend jaar. De komst van de epidemie brengt zowel kansen als risico's. Dit jaar, is het aantal orden scherp gestegen, terwijl onze onderzoek en ontwikkeling niet zijn achteruitgegaan. De het venster schoonmakende robot van de waternevel en de stofinzameling en de vegende robot zijn in de markt gekomen, en de verkoopprestaties hebben over de V.S. $10 miljoen bereikt.


2021 is een jaar van de regelmatige groei. De lijst van de de vloerwasmachine van het bedrijf is een heet punt geworden, en het heeft orden van vele buitenlandse klanten ontvangen. Het is een jaar van de ononderbroken groei voor ons. De verkoopprestaties bereikten over de V.S. $14 miljoen.


2022 is een buitengewoon jaar. De klantenorden voor conventionele producten zijn een weinig verminderd, maar wij hebben doekwasmachines en huisdierenstofzuigers, ontwikkeld en begonnen om de verkoop van commerciële schoonmakende robots uit te breiden. De sterkte van R&D van het bedrijf is zeer goed geweest. De aankomst van nieuwe producten heeft hoop aan het verkoopteam gebracht. Het verkoopvolume is een gestegen, en de verkoopprestaties hebben ongeveer 15 miljoen dollar bereikt.


2023 is een jaarhoogtepunt van meer kansen. Globalbot zal meer goede producten ontwikkelen, meer klanten blijven dienen en sterker met klanten worden.


Ons doel: Ontwikkel meer en betere producten

Onze visie: Het slimme home*Enjoy leven

 

 

Shenzhen Globabot Intelligent Technology Co.,Ltd

 

 

 

 

Dienst

Intelligent de Technologieco. van Shenzhenglobabot, Ltd de Leveringsoem&odm dienst, onthaal aan om het even welke typeklant

samenwerking .let ons winst en winst.  Om het even welke behoefte tevreden om ons te contacteren.

 

 

 

Shenzhen Globabot Intelligent Technology Co.,Ltd

Ons Team

Is Intelligent de Technologieco. van Shenzhenglobabot, Ltd een jong en energiek team. Wij werken samen aan

maak goede producten en verleen de betere dienst aan klanten voor gemeenschappelijke doelstellingen.

 

 

Shenzhen Globabot Intelligent Technology Co.,Ltd

 

Shenzhen Globabot Intelligent Technology Co.,Ltd

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. David
Tel. : +8615038136165
Resterend aantal tekens(20/3000)